0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english
Σπαγγέτι με Κερκυραϊκό νούμπουλο


Υλικά


 

 

Eκτέλεση

 

 

  • Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά 
  • Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι, προσθέτουμε το νούμπουλο και τα μανιτάρια  κομμένα σε κύβους 
  • Αφού ροδίσει το νούμπουλο, προσθέτουμε ψιλοκομμένο σκόρδο και το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά 
  • Προσθέτουμε το αλάτι με τα μπαχαρικά 
  • Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε την σάλτσα να πάρει βράση μέχρι να γίνει παχύρρευστη
  • Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη, βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε
  • Ανακαεύουμε την σαλτσα με τα μακαρόνια 
  • Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί 


*To νούμπουλο είναι χοιρινό φιλέτο μαριναρισμένο σε κρασί, καρυκευμένο με πιπέρια και ρίγανη και καπνισμένο  σε αρωματικά φυτά (δάφνη, φασκόμηλο, σχίνο, μολόχα κτλ). Λόγω της διαδικασίας παραγωγής του, η γεύση του είναι έντονη. Προτείνεται να είναι κομμένο σε πολύ λεπτές λωρίδες.
*Δοκιμάστε πριν προσθέσετε αλάτι, πιπέρι και μπαχαρικά. 
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2021 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης