0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english
Χονδρική
Το e-corfu.gr & e-corfu.com είναι σε θέση να καλύπτει παραγγελίες χοντρικής σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε χώρες εξωτερικού. Μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε τα τοπικά προϊόντα Κέρκυρας με σκοπό την μεταπώλησή τους.

Πώς κάνω μία παραγγελία χονδρικής πώλησης; Για να κάνετε παραγγελίες χονδρικής πώλησης, και για να γνωρίσετε τις τιμές χονδρικής και το διαθέσιμο απόθεμα, πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό χονδρικής πώλησης. Για να αποκτήσετε έναν, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
  1. Επισκευτείτε τον σύνδεσμο http://www.e-corfu.gr/create_account.php και συμπληρώστε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες στη φόρμα ακολουθώντας τα βήματα που θα δείτε.
  2. Κατόπιν, ζητήστε μας μέσω email να αναβαθμίσουμε τον λογαριασμό σας σε «λογαριασμό χονδρικής πώλησης». Στείλτε το σχετικό αίτημα στο: sales@e-corfu.gr.
  3. Για να διευκολύνετε την έγκριση του λογαριασμού σας, στείλτε μας τις ακόλουθες πληροφορίες: όνομα υπεύθυνου επικοινωνίας, στοιχεία εταιρείας (όνομα και διεύθυνση) και διεύθυνση καταστήματος
  4. Μετά την έγκριση του λογαριασμού σας, μπορείτε να συνδεθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για να δείτε τις τιμές χονδρικής πώλησης και να κάνετε τις παραγγελίες σας.

Σημείωση: Εάν η διεύθυνση email που χρησιμοποιείτε για να στείλετε αυτό το μήνυμα είναι διαφορετική από τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας, παρακαλούμε στείλτε μας τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας. Εάν δεν το κάνετε αυτό, δεν θα μπορούμε να βρούμε τα στοιχεία σας στο σύστημα παραγγελιών μας.

Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2023 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Το κατάστημά μας είναι υπο ανανέωση και δεν είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε παραγγελίες. Σύντομα και πάλι κοντά σας!
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης