0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english
Τρόποι Πληρωμής
Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-Corfu.Gr υποστηρίζει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.
  • Μεταφορά ή  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με μεταφορά ή κατάθεση στον λογαριασμό με IBAN GR32 0172 4500 0054 5007 1686 144 της Τράπεζας Πειραιώς (BIC: PIRBGRAA).  Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της παραγγελίας είναι η αποστολή με φαξ ή email του αποδεικτικού της κατάθεσης, στο οποίο θα πρέπει απαραίτητα να αναγράφεται   το ονοματεπώνυμο του καταθέτη/παραγγελιοδότη.
     
  • Αντικαταβολή: Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παράδοση της στον χώρο που έχετε δηλώσει. Η πληρωμή με αντικαταβολή υποστηρίζεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας και μόνο για αξία αγορών που δεν υπερβαίνει τα 90 ευρώ. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του ταχυμεταφορέα το ποσό σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές). Σημειώνεται ότι οι ταχυμεταφορείς δεν είναι πάντοτε σε θέση να επιστρέψουν χρήματα, αν το ποσό που τους παραδοθεί υπερβαίνει το οφειλόμενο. Σημειώνεται ότι η πληρωμή με αντικαταβολή επιφέρει επιπλέον χρέωση είναι 3,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%.
     
  • PayPal: Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal γίνεται μέσω ανακατεύθυνσης (re-direction) στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της ιστοσελίδας PayPal. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να γνωρίζεται ότι δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε PayPal λογαριασμό. Κατά την είσοδο σας στο περιβάλλον της ιστοσελίδας PayPal θα σας ζητηθεί  να επιλέξετε αν διαθέτετε λογαριασμό PayPal ή όχι (Don't have a PayPal account?). Σημειώνεται ότι η παράδοση/παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιείται μόνο από τον νόμιμο κάτοχο του λογαριασμού  Paypal, αφού γίνει επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητάς ή του διαβατήριου του. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. 
 
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2024 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Το κατάστημά μας είναι υπο ανανέωση και δεν είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε παραγγελίες. Σύντομα και πάλι κοντά σας!
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης