0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english
Τρόποι Αποστολής
Αποστολές εντός Ελλάδας και Κύπρο:
  • Αποστολή μέσω Ελτά Courier (πρόγραμμα Πόρτα Πόρτα).

Αποστολές προς Βαλκανικές Χώρες και λοιπή Ευρώπη:
  • Αποστολή μέσω UPS
  • Αποστολή μέσω Ελτά Courier (πρόγραμμα Πόρτα Πόρτα)
 
Αποστολές εκτός Ευρώπης:
  • Αποστολή μέσω Ελτά Courier (πρόγραμμα Πόρτα Πόρτα)
  • Δεν είναι δυνατή η αποστολή προϊόντων που περιέχουν αλκοόλ σε χώρες εκτός Ευρώπης. Ο περιορισμός αυτό αναφέρεται ρυτά στην σελίδα διεκπαιραίωσης παραγγελίας. Κατά συνέπεια τυχόν παραγγελίες προς χώρες εκτός Ευρώπης με προϊόντα που περιέχουν αλκοόλ θα ακυρώνονται και τυχόν έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν τον πελάτη. 
Αποστολές εκτός Ελλάδος
Κατά την παραγγελία των προϊόντων, είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε ότι τα προϊόντα είναι αποδεκτά και εγκρίνονται για να εισαχθούν στη χώρα προορισμού/παράδοσης. Ο αγοραστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε αντικείμενα ή πακέτα (ή μέρη αυτών) έχουν κατασχεθεί από τις τελωνειακές αρχές και αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι το www.e-corfu.gr δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση και για οποιαδήποτε αιτία, για το γεγονός ότι το προϊόν δεν έφτασε στον προορισμό του. Μερικά από τα προϊόντα που διατίθενται στον παρόν διαδικτυακό τόπο ίσως να μην επιτρέπονται στη χώρα σας. Είναι δική σας ευθύνη η συμμόρφωση σε αυτούς τους περιορισμούς.
 
Σημείωση: Για παραγγελίες άνω των 90€ εντός Ελλάδος και έως 10 κιλά το κόστος αποστολής μέσω απλού ταχυδρομείου είναι δωρεάν Σημειώνεται ότι η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για παραγγελίες λιανικής. Επίσης, δίνεται δυνατότητα ασφάλισης των προϊόντων κατά την μεταφορά κατόπιν συνεννόησης. Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω , απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ: http://www.elta.gr
 
Χρόνος παράδοσης: Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο και η παραγγελία σας γίνει εργάσιμη ημέρα έως τις 14:00, τότε αποστέλλεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Παραδόσεις εντός Ελλάδος συνήθως γίνονται εντός 7 εργάσιμων ημερών και εκτός Ελλάδος εντός 10-15 εργάσιμων ημερών.
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2023 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Το κατάστημά μας είναι υπο ανανέωση και δεν είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε παραγγελίες. Σύντομα και πάλι κοντά σας!
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης