0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english
Ταυτότητα
Η Μεσογειακή διατροφή αποτελεί πλέον το δημοφιλέστερο εναλλακτικό μοντέλο διατροφής για τον δυτικό πολιτισμό. Η Κέρκυρα, ως τμήμα της Μεσογείου, προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων βασισμένα στην παράδοση και στην ποιότητα.
 
Το εγχείρημά μας είναι η δημιουργία και προώθηση ενός διαδικτυακού πόλου, ικανού να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα τοπικών προϊόντων.
 
Είμαστε μια ομάδα η οποία αποτελείται από νέα άτομα που δραστηριοποιούνται στον χώρο του διαδικτύου καθώς και από άτομα με πολυετή εμπειρία στο χώρο του εμπορίου.  Κοινό μας γνώρισμα και σημείο αναφοράς αποτελεί η αγάπη μας για την Κέρκυρα, ο σεβασμός στις παραδόσεις και η ανάγκη διατήρησης αυτών.
 
Συνδυάζουμε λοιπόν, τεχνογνωσία, εμπειρία και μεράκι ώστε να διατεθούν, μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος, στην παγκόσμια αγορά πλέον τα προϊόντα της Κέρκυρας.
 
Δραστηριοποιηθήκαμε για πάνω από 2 έτη στον χώρο αυτό σε επίπεδο έρευνας. Εντοπίσαμε, ανακαλύψαμε προϊόντα και ήρθαμε σε επαφή με τους παραγωγούς του νησιού. Αναπτύξαμε σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους και πλέον είμαστε σε θέση να συνεργαζόμαστε ώστε να εγγυόμαστε από κοινού την ποιότητα και την άρτια αποστολή και παραλαβή των προϊόντων. 
 
Στη συνέχεια δημιουργήσαμε ένα εύχρηστο και καλαίσθητο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του οποίου θα μπορεί σε παγκόσμια κλίμακα ο καταναλωτής να προμηθεύεται εύκολα τα Κερκυραϊκά προϊόντα. 
 
Η προσπάθεια μας δεν σταματά εδώ καθώς στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα με νέα είδη που παράγονται στην Κέρκυρα.
 
Θεωρούμε σημαντικές και χρειαζόμαστε τις δικές σας υποδείξεις και τα δικά σας σχόλια με στόχο να βελτιστοποιούμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας.
 
Ευχόμαστε η προσπάθεια μας αυτή να σας ικανοποιήσει. 
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς
H Ομάδα του e-corfu.gr
 
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2023 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Το κατάστημά μας είναι υπο ανανέωση και δεν είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε παραγγελίες. Σύντομα και πάλι κοντά σας!
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης