0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english

Συνθέσεις - Δώρα - Εταιρικά Δώρα

Δυσκολεύεστε στην επιλογή του ιδανικού δώρου; Φροντίσαμε να κάνουμε την απόφαση σας ευκολότερη, προσφέροντας σας μοναδικές προτάσεις από την Κέρκυρα. Συνδυάζοντας παραδοσιακά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς, δημιουργήσαμε για εσάς εντυπωσιακούς συνδυασμούς, που θα κάνουν το δώρο σας να ξεχωρίζει. Εντυπωσιάστε λοιπόν τα αγαπημένα σας πρόσωπα με την ποιότητα των προϊόντων μας, καθώς και με τις ξεχωριστές συσκευασίες που διαλέξαμε για εσάς.

Οι προτάσεις μας αποτελούν επίσης ξεχωριστές επιλογές και για εταιρικά δώρα. Για εμάς το εταιρικό δώρο είναι κάτι παραπάνω από μια απλή συναλλαγή. Είναι η ανταμοιβή του συνεργάτη ή του πελάτη. Δώστε τους λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσουν τις πιο χαρακτηριστικές ελληνικές γεύσεις και τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής πάντοτε με άρωμα Κέρκυρας.
Προβολή:
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2021 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Αγαπητοί μας πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ενδέχεται να υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση παραλαβής των παραγγελιών σας λόγω όγκου εργασίας όπως ανακοίνωσαν τα ELTA Courier. Γιαυτό τον λόγο θα σας συνιστούσαμε να μην παραγγέλνετε ευπαθή προϊόντα, όπως αλλαντικά και ζυμαρικά, καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα φτάσουν σε εσάς σε καλή κατάσταση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Με εκτίμηση e-corfu.
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης