0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english
Μπιανκο Κέρκυρας
Μπιανκο

ΥΛΙΚΑ
 
  • 1 και 1/2 κιλό ψάρια
  • 800 γρ.πατάτες
  • 10 σκελίδες σκόρδο
  • ρίγανη
  • χυμός από 1-2 λεμόνια
  • αλάτι χοντρό
  • πιπέρι, άσπρο - μαύρο
  • 3/4 του φλιτζάνι τσαγιού λάδι
  • νερό
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
Καθαρίζουμε τα ψάρια και τα πλένουμε καλά.Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να μείνουν για 1 ώρα.Έτσι τα ψάρια σφίγγουν,δεν λιώνουν στο μαγείρεμα είναι πιο νόστιμα.Καθαρίζουμε,πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες.Επίσης καθαρίζουμε και κόβουμε το σκόρδο σε λεπτές φέτες.Ακόμα βάζουμε τις πατάτες να βράσουν σε μία ανοιχτή ρηχή κατσαρόλα με λίγο νερό,αλάτι,λάδι και πιπέρι μαύρο.Πριν μαλακώσουν οι πατάτες προσθέτουμε τα ψάρια,το σκόρδο και τη ρίγανη.Προσέχουμε το νερό να είναι μέχρι τη μέση των υλικών και η φωτιά να είναι δυνατή.Ανακατεύουμε συχνά για να μην κολλήσει το φαγητό.Βράζουμε για 25-30 λεπτά.Δοκιμάζουμε το φαγητό για να δούμε αν χρειάζεται αλάτι.Έπειτα ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.Τέλος βγάζουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και το σερβίρουμε αμέσως ρίχνοντας άσπρο πιπέρι από πάνω. 
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2022 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης