0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english
Παστιτσάδα Κέρκυρας
Ένα από τα διασημότερα Οικογενειακά  Κυριακάτικα πιάτα της Κέρκυρας.
 
Υλικά
  • 1 κιλό μοσχάρι ,κομμένο σε κομμάτια
  • 3 μεγάλα κρεμμυδια
  • 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 3 κουταλιές πάστα ντομάτας
  • Μίγμα Μπαχαρικών για Παστιτσάδα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 μικρό ποτήρι ελαιόλαδο 
  • Μακαρόνια χοντρά(παστιτσιου) για 4 άτομα.
 
Εκτέλεση
  • Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια  και το σκόρδο.
  • Προσθέτουμε το μοσχάρι ,ανακινούμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για ακόμα 5 λεπτά  .
  • Προσθέτουμε την δάφνη, το μίγμα μπαχαρικών, το αλάτι και το πιπέρι, την πάστα ντομάτας και νερό μέχρι να καλυφτεί το κρέας. Ανακινούμε ξανά.
  • Κλείνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι ή σάλτσα να γίνει πηχτή.
  • Ο χρόνος μαγειρέματος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την ποιότητα και το πάχος του μοσχαριού. απλά προσθέστε νερό αν χρειαστεί περισσότερος χρόνος μαγειρέματος.
 
  Η παραδοσιακή συνταγή γίνεται με κόκορα χωριάτικο.
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2021 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Αγαπητοί μας πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ενδέχεται να υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση παραλαβής των παραγγελιών σας λόγω όγκου εργασίας όπως ανακοίνωσαν τα ELTA Courier. Γιαυτό τον λόγο θα σας συνιστούσαμε να μην παραγγέλνετε ευπαθή προϊόντα, όπως αλλαντικά και ζυμαρικά, καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα φτάσουν σε εσάς σε καλή κατάσταση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Με εκτίμηση e-corfu.
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης