0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english
Παστιτσάδα Κέρκυρας
Ένα από τα διασημότερα Οικογενειακά  Κυριακάτικα πιάτα της Κέρκυρας.
 
Υλικά
  • 1 κιλό μοσχάρι ,κομμένο σε κομμάτια
  • 3 μεγάλα κρεμμυδια
  • 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 3 κουταλιές πάστα ντομάτας
  • Μίγμα Μπαχαρικών για Παστιτσάδα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 μικρό ποτήρι ελαιόλαδο 
  • Μακαρόνια χοντρά(παστιτσιου) για 4 άτομα.
 
Εκτέλεση
  • Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια  και το σκόρδο.
  • Προσθέτουμε το μοσχάρι ,ανακινούμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για ακόμα 5 λεπτά  .
  • Προσθέτουμε την δάφνη, το μίγμα μπαχαρικών, το αλάτι και το πιπέρι, την πάστα ντομάτας και νερό μέχρι να καλυφτεί το κρέας. Ανακινούμε ξανά.
  • Κλείνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι ή σάλτσα να γίνει πηχτή.
  • Ο χρόνος μαγειρέματος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την ποιότητα και το πάχος του μοσχαριού. απλά προσθέστε νερό αν χρειαστεί περισσότερος χρόνος μαγειρέματος.
 
  Η παραδοσιακή συνταγή γίνεται με κόκορα χωριάτικο.
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2021 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης