0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english
Σοφρίτο Κέρκυρας
Σοφρίτο Κέρκυρας.
 
Ένα από τα προτεινόμενα πιάτα στους επισκέπτες της Κέρκυρας.
 
Υλικά
 
 
Εκτέλεση
 
  • Προμηθευόμαστε το κρέας κομμένο ,πάχους 1 εκ. Το αλευρώνουμε ελαφρά και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο και από τις δυο πλευρές. Το βγάζουμε από το τηγάνι και το τοποθετούμε απαλά στην κατσαρόλα. 
  • Γυρίζουμε το ελαιόλαδο του τηγανιού σε ένα καθαρό τηγάνι και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο ακόμη. Πριν κάψει το λάδι προσθέτουμε  το σκόρδο ,τον μαϊντανό, το Μίγμα Μπαχαρικών για Σοφρίτο, το αλατοπίπερο και όλα τα υγρά διαδοχικά χωρίς να τα κάψουμε αλλά να τα ενώσουμε. Τότε γυρίζουμε το μείγμα στην κατσαρόλα όπου έχουμε τοποθετήσει το κρέας.
  • Βάζουμε χλιαρό νερό ίσα-ίσα να σκεπάσει το κρέας .βράζουμε  ώσπου να στύψει  το φαγητό σε σιγανή φωτιά.
  • Δεν ανακατεύουμε , αλλά ανακινούμε την κατσαρόλα αλλά με προσοχή μην διαλυθεί το κρέας.

    Ευχαριστούμε το από το εστιατόριο Alexis’s στον Άγιο Γόρδιο, Κέρκυρας για την συνταγή.
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2021 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης