Η Λιανολιά Κέρκυρας, προερχόμενη από το αρχαίο ημερωμένο Λιάστρο, καλλιεργείται στον τόπο μας από την εποχή του Ομήρου. Η εξάπλωση της σ’ ολόκληρο το νησί οφείλεται στους Βενετούς, οι οποίοι κατά τον 17
ο αιώνα στόλισαν την ιδιαίτερη πατρίδα μας με τους απέραντους υπεραιωνόβιους ελαιώνες. Το ευλογημένο μοσχοβόλο λάδι μας, που καθρεφτίζει το φως του Ήλιου και ευχαριστεί μοναδικά την γεύση μας, παράγεται με τρόπο που σέβεται απόλυτα τόσο την παράδοση όσο και το ίδιο το προϊόν μας.
Παράγεται απευθείας από ελιές και μόνο με μηχανικές μεθόδους.
Διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος.
Διατροφικές Πληροφορίες ανά 100ml
Ενέργεια 37000kJ(900kcal)
Λίπη 100g
Κορεσμένα 14g
Μονοακόρεστα 80g
Πολυακόρεστα 6g
Χοληστερόλη 0g
Νάτριο 0g
Υδατάνθρακες 0g
Πρωτείνες 0g
Ποιοτικά Χαρακτηριστικά
Οξύτητα έως 0,8%
Υπεροξείδια έως 20 mEq
Κηροί έως 250 mg/kg
Απορρόφηση στο Υπεριώδες
Κ270 έως 0,22
Κ232 έως 2,50
ΔΚ έως 0,01
ΨΥΧΡΗΣ ΕΚΘΛΙΨΗΣ
ΧΩΡΙΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ