0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english
Neolea
Tο όνομα Neolea  είναι ξεκάθαρα ελληνικό για να φαίνεται κατευθείαν η προέλευση του λαδιού αλλά και αρκετά εύκολο για τους ξένους . Η λέξη Neolea επιλέχθηκε γιατί δείχνει τη φρεσκάδα του προϊόντος, ότι είναι κάτι καινούριο, ότι το εμπνεύστηκαν νέοι άνθρωποι, ότι το ελαιόλαδο είναι ελιξίριο νεότητας και επίσης μπορεί να χωριστεί στις λέξεις νέο και έλαιο.

Το Neolea Extra Virgin Olive Oil είναι ένα νέο κερκυραϊκό προϊόν που δημιουργήθηκε με σκοπό να αντιπροσωπεύσει επάξια την ποιότητα του λαδιού, τον πολιτισμό και την ιστορία που υπάρχει πίσω από αυτό.
 
Υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να τηρούνται για να χαρακτηριστεί ένα ελαιόλαδο extra virgin. Πρέπει να είναι σωστή ποικιλία, να γίνει σωστό κλάδεμα, προσεκτική συγκομιδή με το χέρι και απευθείας μεταφορά στο ελαιοτριβείο.

Χρησιμοποιούμε τη μέθοδο ψυχρής έκθλιψης, όπου η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει πάνω από τους 27 βαθμούς Κελσίου ώστε να διατηρούνται τα θρεπτικά συστατικά του λαδιού και η οξύτητα να παραμένει χαμηλή, χωρίς να χρησιμοποιηθούν χημικά πρόσθετα. Οι ποικιλίες που χρησιμοποιούμε είναι Λιανολιά για τα θρεπτικά στοιχεία, όπως Ω3 και Ω6, που περιέχει και Κορωνέικη για τη φρουτώδη γεύση που δίνει.
 
Προϊόντα του παραγωγού
Neolea Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 500ml
Neolea Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 500ml
16.20€
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2024 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Το κατάστημά μας είναι υπο ανανέωση και δεν είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε παραγγελίες. Σύντομα και πάλι κοντά σας!
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης