0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english
Κτήμα Θεοτόκη

Το Κτήμα Θεοτόκη βρίσκεται στην πανέμορφη τοποθεσία στο λιβάδι του ρόπα περιτριγυρισμένο από δάση με πεύκα, αρχαίους ελαιώνες και απέραντες εκτάσεις από αμπελώνες. Το 300 στρεμμάτων κτήμα μας είναι παγκοσμίως γνωστό για την κορυφαία ποιότητα παραγωγής σε κορυφαία κρασιά και παρθένου και έξτρα παρθένου ελαιόλαδου που εξάγονται σε όλα την Ευρώπη.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

Η οικογένεια Θεοτόκη είναι μία από τις πιο παλιές οικογένειες στην Ελλάδα και το κτήμα Θεοτόκη ανήκει στην οικογένεια μας για πολλές γενιές. Ο Ιωάννης Θεοτόκης, πατέρας του τωρινού ιδιοκτήτη Γεωργίου Θεοτόκη, σπούδασε στο γνωστό Universität für Bodenkultur (πανεπιστήμιο για αγροτική) στην Βιέννη και έχει δεθεί πάρα πολύ με την γη και την καλλιέργεια αυτής. Μετά το θάνατο του αδελφού του, που ήταν ο πρωθυπουργός εθνικής άμυνας και εκτελέστηκε από την αντίσταση το 1922 μετά την απώλεια της Ασιατικής επιδρομής ο Ιωάννης αφιέρωσε την ζωή του στην πολιτική και εκλέχθηκε 3 φορές ως υπουργός γεωργίας και το 1950 έγινε Πρωθυπουργός της Ελλάδος.

ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΜΑΣ.

Ο γιος του Ιωάννη, ο Γεώργιος, έχοντας περάσει πολλά χρόνια στην παιδική του ηλικία με τον πατέρα του στο κτήμα, ανέλαβε τη διαχείριση το 1960. Η ανάπτυξη και ή βελτίωση των προϊόντων του κτήματος Θεοτόκη ήταν το πάθος του Γεωργίου και της Ιταλίδας συζύγου του Claudia με αποτέλεσμα τα κρασιά που παρήγαγαν να γίνουν από τα καλύτερα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με την γνώση και την επιμονή του Γεωργίου το κελάρι ανακαινίστηκε και εκσυγχρονίστηκε με ακόμα πιο υψηλές προδιαγραφές για κορυφαία ποιότητα κρασιού και αγνού παρθένου και έξτρα παρθένου ελαιόλαδου διατηρώντας πάντα τις παραδοσιακές τεχνικές και το ίδιο, κτιριακά, κελάρι που φιλοξενεί τα παλιά βαρέλια και τις μπουκάλες.

ΤΟ ΠΙΕΣΤΉΡΙΟ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟΥ.

Το αγνό παρθένο ελαιόλαδο μας παράγεται από την αρχή μέχρι το τέλος στο κτήμα μας, το οποίο έχει πάνω από 4,000 ελαιόδεντρα. Ελαιόδεντρα τα οποία δεν έχουν ίχνος φαρμάκων και άλλων χημικών ουσιών. Στο πιεστήριο χρησιμοποιούμε την μέθοδο ψυχρής άλεσης για να αποστάξουμε το Παρθένο και Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που χαρακτηρίζεται από την κορυφαία ποιότητα και γεύση.

Το κρασί Θεοτόκη έχει παραλάβει πολλές φορές συγχαρητήρια από γνωστούς και γνώστες! Ένας από αυτούς ήταν και ο Roger Moore (James Bond) που στην ταινία "For your eyes only" (το 1981), που τα γυρίσματα ήταν στην Κέρκυρα ρωτήθηκε αν θα ήθελε να πιει κάτι αυτός απάντησε "Θα ήθελα να πιω ένα ποτήρι λευκό κρασί Θεοτάκη", και φυσικά εννοούσε Λευκό Κρασί Θεοτόκη!

Αν είναι καλό για τον 007, γιατί να μην το ταιριάξετε και εσείς με τις γευστικές σας συνήθειες;
Ο 007 προτιμάει κρασί από το Κτήμα Θεοτόκη!

Προϊόντα του παραγωγού
Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 250ml
Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 250ml
9.80€
Παρθένο Ελαιόλαδο Μπουκάλι  500ml
Παρθένο Ελαιόλαδο Μπουκάλι 500ml
10.00€
Θεοτόκη Ροζέ Οίνος 750ml
Θεοτόκη Ροζέ Οίνος 750ml
19.90€
Θεοτόκη Ερυθρός Οίνος 750ml
Θεοτόκη Ερυθρός Οίνος 750ml
22.00€
Θεοτόκη Λευκός Ξηρός Οίνος Cuvee Speciale 750ml
Θεοτόκη Λευκός Ξηρός Οίνος Cuvee Speciale 750ml
18.00€
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2023 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Το κατάστημά μας είναι υπο ανανέωση και δεν είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε παραγγελίες. Σύντομα και πάλι κοντά σας!
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης