0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english
Γλυκόν Εστί
Οι  Έλληνες  γνώρισαν και αγάπησαν το μέλι ,πολύ νωρίτερα από το ελαιόλαδο και πολύ πριν από το κρασί. Στην αρχαία Ελλάδα, η μέλισσα και τα προϊόντα της  βρίσκονταν ψηλά στην εκτίμηση  του λαού και των θεών του (ο μύθος θέλει το βασιλιά των θεών Δία  να τρέφεται με γάλα κατσίκας και μέλι από τη νύμφη Μέλισσα ).
 
Σήμερα το ελληνικό μέλι είναι παγκοσμίως ξακουστό για την εξαιρετική του ποιότητα, το μοναδικό του άρωμα και τη πλούσια γεύση του. Αυτά τα πλεονεκτήματα προσφέρονται απλόχερα από την ελληνική χλωρίδα, η οποία συνδυάζει μεγάλο αριθμό αρωματικών φυτών και βοτάνων μαζί με οπωροφόρα και δασικά δένδρα. Οι περιορισμένες εντατικές αγροτικές καλλιέργειες και η έλλειψη γενετικά τροποποιημένων φυτών στην Ελλάδα βεβαιώνουν τη φυσικότητα του ελληνικού μελιού.
 
Η διαδικασία τυποποίησης, μετά το τρύγο του μελιού, έχει ως σκοπό τη διατήρηση των χαρακτηριστικών του. Στο συσκευαστήριο μας, το μέλι υποβάλλεται σε ήπια θερμική επεξεργασία ώστε να διατηρήσει τη θρεπτική του αξία, τα ένζυμα και τα ιχνοστοιχεία του. Έτσι αναμειγνύονται διαφορετικά είδη μελιών και αποκτά το μέλι σταθερό άρωμα και γεύση. διαδικασία του φιλτραρίσματος αποφεύγεται, γιατί υποβαθμίζει το προϊόν , αφού απομακρύνει τις γύρες των λουλουδιών, το αποτύπωμα κάθε μέλισσας στο μέλι.
 
Η ελληνική μέλισσα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την παραγωγή αυτού του μοναδικού προϊόντος. Εμείς απλώς διαφυλάξαμε τη ποιότητά του και το αναδείξαμε με τη συσκευασία του.
Προϊόντα του παραγωγού
Μέλι Κέρκυρας Γλυκόν Εστί 460γρ
Μέλι Κέρκυρας Γλυκόν Εστί 460γρ
7.40€
Μέλι Κέρκυρας Γλυκόν Εστί 250γρ
Μέλι Κέρκυρας Γλυκόν Εστί 250γρ
3.70€
Μέλι Κέρκυρας Γλυκόν Εστί 920γρ
Μέλι Κέρκυρας Γλυκόν Εστί 920γρ
13.80€
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2023 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Το κατάστημά μας είναι υπο ανανέωση και δεν είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε παραγγελίες. Σύντομα και πάλι κοντά σας!
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης