Κόκκινα Κερκυραϊκά Κρασιά
» »
Ερυθροί Οίνοι Κέρκυρας για τους οποίους χρησιμοποιούνται κυρίως οι ποικιλίες σταφυλιών Syrah (Shiraz) ,Cabernet Sauvignon, Merlot , Πετροκόρυθος , Σκοπελίτικο.
Γλυκά, ημίγλυκα και ξηρά κρασιά τα οποία παράγονται σε Κερκυραϊκά οινοποιεία και είναι πλούσια σε αρώματα φρούτων.
Βασικό συστατικό της Μεσογειακής διατροφής εδώ και χιλιάδες έτη, άλλωστε είναι γνωστό πως περιέχει τανίνες με ευεργετικές ιδιότητες σε αγγεία και κύτταρα.
Απολαύστε λοιπόν κόκκινο κρασί Κέρκυρας!