Η Κερκυραϊκή Αλλαντοποιία (Κ.Α.) είναι μία εταιρία αλλαντικών η οποία ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια στην Κέρκυρα από τον Νικόλαο Χαλιανδρό, ο οποίος με την γνώση & την εμπειρία του στην παραγωγή αλλαντικών αναβίωσε τα παραδοσιακά αλλαντικά Κερκύρας.
Ο Νικόλαος Χαλιανδρός δημιούργησε μία εταιρία αξιόπιστη εστιάζοντας την προσοχή του στα πιο ουσιαστικά & σημαντικά και συνεργαζόμενος αποτελεσματικά με την αντιπρόεδρο, τα μέλη, το προσωπικό, και τους συνεργάτες του στην διοίκηση της εταιρίας.
Αποκλειστική δραστηριότητα της εταιρίας είναι η παραγωγή κλασσικών αλλαντικών όπως ζαμπόν, μπέικον, Μορταδέλα, καπνιστό Μπούτι, προσούτο, με έμφαση στα παραδοσιακά Κερκυραϊκά εδέσματα του νησιού όπως Νούμπουλο, Σαλάμι, Λουκάνικα, πηχτή, καπνιστή παντσέτα και τα οποία θα τα βρείτε στην έδρα της επιχείρησης, σε όλη την Κέρκυρα, και στο www.e-corfu.gr
Τα προϊόντα παρασκευάζονται με παραδοσιακές Κερκυραϊκές συνταγές, με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, με άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό, και με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας (haccp) & χαρακτηρίζονται από μία ιδιαίτερη γεύση & άρωμα.
Η σύγχρονη τεχνολογία εφαρμόζεται με πολύ προσοχή ώστε να παραμείνει η ποιότητα των αλλαντικών ανέπαφη μια και αποτελεί την κινητήρια δύναμη της εταιρίας.
Σήμερα η Κ. Α. ηγείται των εταιριών του είδους της στην Κέρκυρα και συνεχώς αναγνωρίζεται ως μία εταιρία με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όλη την Ελλάδα.
Η Κ. Α. είναι ιδανικός συνεργάτης παρέχοντας εξειδικευμένη & αξιόπιστη παραγωγή καθώς και οργάνωση που της δίνει την δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης. Την δεκαετία του 70 η Κερκυραϊκή Αλλαντοποιία ξεκίνησε ως μία μικρή ατομική επιχείρηση. Την δεκαετία του 80 αναπτύχθηκε σε μία Ανώνυμη Βιομηχανία & Βιοτεχνική Επιχείρηση αλλαντικών με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Το 90 η καλή της φήμη διαπέρασε τα όρια της περιοχής της Κέρκυρας. Και το 2004, η άφιξη νέου ‘αίματος’ στην εταιρία πρόσθεσε νέες ιδέες και διάθεση στην βιομηχανία επιτρέποντάς της να προσαρμοστεί στις αλλαγές στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της αγοράς.