0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english
17/12/2014 UPS Ground Shipping
Έχετε επιλέξει τα αγαπημένα σας Κερκυραϊκά προϊόντα, αλλά δεν θα προχωρήσατε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λόγω του εξαιρετικά υψηλού κόστους αποστολής εκτός Ελλάδος;

Τώρα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε ένα νέο τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας, ο οποίος ξεκινά από μόλις 11 ευρώ για όλους μας τους πελάτες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η διαφορά στο κόστος είναι αξιοσημείωτη. Μπορείτε άμεσα και εύκολα να κάνε ένα έλεγχο και εσείς. Παρακαλούμε γεμίστε το καλάθι σας και να ελέγξετε το κόστος της νέας μεθόδου αποστολής.

Η μέθοδο UPS Ground Shipping αποτελεί μια σχετικά γρήγορη (5-7 ημέρες), αξιόπιστη (παρέχεται αριθμός παρακολούθησης της παραγγελίας) και οικονομική μέθοδος αποστολής προϊόντων σε χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εμείς, πάντοτε, προσπαθούμε να βρούμε νέους τρόπους για την παροχή καλύτερης εξυπηρέτησης και κατά συνέπεια ικανοποίησης των πελατών μας.

Σκοπός μας είναι να παραδώσουμε την ποιότητα των Μεσογειακών προϊόντων στο κατώφλι σας, τώρα ακόμα ταχύτερα και φθηνότερα!

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας στην προσπάθειά μας!
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2023 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Το κατάστημά μας είναι υπο ανανέωση και δεν είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε παραγγελίες. Σύντομα και πάλι κοντά σας!
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης