0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english
Corfu Bio
Η Corfu Bio είναι ένας αγροτικός συνεταιρισμός βιολογικών και συμβατικών προϊόντων με έδρα την Κέρκυρα. Αποτελείτα από μία ομάδα παραγωγών οι οποίοι ενώθηκαν δίνοντας έτσι μια διέξοδο στην προώθηση των προϊόντων και όχι μόνο.

Μέσα από την Corfu Bio να δίνεται η απαιτούμενη βοήθεια και τεχνογνωσία στους τρόπους παραγωγής και στην απορόφηση των τοπικών προϊόντων για κάθε ένα που θέλει να ασχοληθεί με αγροτικές καλλιέργειες καθώς και σε νέους παραγωγούς.

Η Corfu Bio δραστηριοποιείται ηδη στο εξωτερικό και συνεργάζεται με οργανωμένες ομάδες καταναλωτών σε Βέλγιο και Γαλλία μέσα από εξάμηνες συμφωνίες εξαγωγής προϊόντων. 

Η Corfu Bio προσφέρει προϊόντα αγνά κ παραδοσιακά όπως βιολογικό ελεαιόλαδο, μέλι, μαρμελάδες και γλυκίσματα ή γλυκά του κουταλιού.
Προϊόντα του παραγωγού
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2021 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Αγαπητοί μας πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ενδέχεται να υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση παραλαβής των παραγγελιών σας λόγω όγκου εργασίας όπως ανακοίνωσαν τα ELTA Courier. Γιαυτό τον λόγο θα σας συνιστούσαμε να μην παραγγέλνετε ευπαθή προϊόντα, όπως αλλαντικά και ζυμαρικά, καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα φτάσουν σε εσάς σε καλή κατάσταση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Με εκτίμηση e-corfu.
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης