0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english
Acordo
Η εταιρεία acordo ιδρύθηκε το Φθινόπωρο του 2008 και έχει έδρα την Κέρκυρα στη περιοχή Τρίκλινο του οικισμού Κομπίτσι. 
 
Η πρωτοβουλία είναι της Βασιλικής Καρούνου (Αναλύτριας Συστημάτων Πληροφορικής) και του Σωτήρη Βλάχου (Πολιτικού Μηχανικού). Η Βασιλική έχει μακροχρόνια ενασχόληση με την υγιεινή διατροφή και πολύ θαυμασμό στον παράδεισο της Κερκυραϊκής Γης και ο Σωτήρης έχει μια μακροχρόνια σχέση με το καλό φαγητό και την παραγωγή κρασιού και από το 2004 .δημιουργεί ένα νέο αμπελώνα.
 
Επιθυμία και στόχος μας είναι η δημιουργία προϊόντων με υψηλή διατροφική αξία, ποιοτική ταυτότητα και παράλληλα η διαμόρφωση άμεσης σχέσης με τους πελάτες μας.
 
Σκοπός μας είναι η παραγωγή και διακίνηση φυσικών και χειροποίητων προϊόντων της Κέρκυρας. Προϊόντα που παρασκευάζονται από τοπικές - υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές μαγειρικής σε συνδυασμό με τις σύγχρονες αντιλήψεις περί υγιεινής διατροφής.
 
Η περιεκτικότητα σε ζάχαρα είναι πολύ χαμηλή, χρησιμοποιούμε κυρίως μέλι και όπου το μέλι μπορεί να αλλάξει σημαντικά τη γεύση του προϊόντος χρησιμοποιούμε βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Η γεύση και τα αρώματα των προϊόντων μας διανθίζονται με τοπικά άγρια μυριστικά βότανα ή αγνά μπαχαρικά.
 
Η επεξεργασία τους γίνεται σε μικρές ποσότητες αμέσως μόλις μαζευτούν, ώστε να διατηρήσουν τα συστατικά, το άρωμα και το χρώμα τους. Κάθε παρτίδα έχει σαφή ταυτότητα; ως προς την περιοχή προέλευσης των πρώτων υλών καθώς και ως προς τον παραγωγό.
 
Οι βασικές πρώτες ύλες προέρχονται από το κτήμα μας ή από μικρούς τοπικούς παραγωγούς, που ακολουθούν διαδικασίες φυσικής ή βιολογικής καλλιέργειας. Τα υλικά, που αγοράζουμε από χονδρεμπόρους είναι πιστοποιημένα βιολογικά.
 
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός, ότι οι ανησυχίες για το περιβάλλον και την ποιότητα των τροφίμων διαρκώς αυξάνονται και υπάρχει ένα κλήμα αμφισβήτησης και αναζήτησης τοπικών προϊόντων τεκμηριωμένης ποιότητας, φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε μέρος μιας σύγχρονης πρότασης προς όλους εσάς που μοιράζεστε ανάλογες απόψεις.
Προϊόντα του παραγωγού
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2024 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Το κατάστημά μας είναι υπο ανανέωση και δεν είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε παραγγελίες. Σύντομα και πάλι κοντά σας!
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης