0
προϊόντα
0.00€
Καλάθι αγορών
greek english

Εξαιρετικό Παρθένο Κερκυραϊκό Ελαιόλαδο

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο είναι το λάδι - φυσικός χυμός. Η ισχύουσα ποιοτική κατάταξη ελαιολάδων ορίζει ως εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, το ελαιόλαδο εκείνο που έχει οξύτητα ≤0,8%.

Η οξύτητα είναι η περιεκτικότητά του σε ελεύθερα λιπαρά οξέα. Προέρχεται μόνο από μηχανικές μεθόδους ή άλλες φυσικές επεξεργασίες, με συνθήκες που δεν προκαλούν αλλοίωση του ελαίου.

Πρέπει να σημειωθεί οτι τα έλαια δεν έχουν υποστεί καμία άλλη επεξεργασία, πλην της πλύσης, της μετάγγισης, της φυγοκέντρισης και της διήθησης.

Παρακάτω παρουσιάζονται όλα τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα Κέρκυρας. Η καλύτερη ποιότητα κερκυραϊκού ελαιόλαδου στα χέρια σας με ένα κλικ!


Προβολή:
Το e-Corfu στα Social Networks!!! Ακολουθήστε μας τώρα!!!
e-Corfu | Greek Products from Corfu
Copyright © 2021 by e-Corfu.gr, All Rights Reserved
W3C Valid XHTML
Αγαπητοί μας πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ενδέχεται να υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση παραλαβής των παραγγελιών σας λόγω όγκου εργασίας όπως ανακοίνωσαν τα ELTA Courier. Γιαυτό τον λόγο θα σας συνιστούσαμε να μην παραγγέλνετε ευπαθή προϊόντα, όπως αλλαντικά και ζυμαρικά, καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα φτάσουν σε εσάς σε καλή κατάσταση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Με εκτίμηση e-corfu.
Είσοδος Μελών
Νέος Πελάτης