Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι, προσθέτουμε το νούμπουλο και τα μανιτάρια κομμένα σε κύβους
Αφού ροδίσει το νούμπουλο, προσθέτουμε ψιλοκομμένο σκόρδο και το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά
Προσθέτουμε το αλάτι με τα μπαχαρικά
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε την σάλτσα να πάρει βράση μέχρι να γίνει παχύρρευστη
Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη, βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε
Ανακαεύουμε την σαλτσα με τα μακαρόνια
Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί
*To νούμπουλο είναι χοιρινό φιλέτο μαριναρισμένο σε κρασί, καρυκευμένο με πιπέρια και ρίγανη και καπνισμένο σε αρωματικά φυτά (δάφνη, φασκόμηλο, σχίνο, μολόχα κτλ). Λόγω της διαδικασίας παραγωγής του, η γεύση του είναι έντονη. Προτείνεται να είναι κομμένο σε πολύ λεπτές λωρίδες.
*Δοκιμάστε πριν προσθέσετε αλάτι, πιπέρι και μπαχαρικά.
Το κατάστημά μας είναι υπο ανανέωση και δεν είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε παραγγελίες. Σύντομα και πάλι κοντά σας!